Ayurvéda magyarul - online tanfolyam

MJT új működési koncepció

ADÓ 1 %-a és tagdíjAKTUALITÁSOK, HÍREK

Magyar Jóga Társaság jóga oktatója: Bükki Tamás Szendehely

Bükki Tamás

Szendehely

+36-30-375-1960

A jóga útjára azért léptem, mert anno egyetemistaként nagyon nem éreztem jól magam a bőrömben. Immáron közel 20 éve jógázok rendszeresen, és több mint egy évtizede tanítom a jógát. Jógaoktató majd jógaterapeuta azért lettem, hogy felelősséggel adhassam tovább ezt a testet-lelket gyógyító tudományt. Mindemellett több mint 15 éve dolgozom kutató fizikusként, többnyire számítógép előtt. Ezért pontosan tudom, mivel jár az ülő munka, és milyen módon jelenik meg és hogyan hat a mindennapi stressz. Tapasztalatom szerint a jóga a leghatásosabb eszköze a stressz oldásnak. Örömmel átadom Neked azt, amiről tudom, hogy működik. 
 
Hálás vagyok, rendkívüli tanáraim voltak. Fizikusként Dr. Hraskó Péter professzor, aki megmutatta nekem, hogyan lehet szeretettel, áhítattal és alázattal tanítani; és Dr. Kálmán Péter, akivel később együtt kutattuk a kvantummechanika rejtelmeit és sokat beszélgethettünk az élet meghökkentő dolgairól és Istenről is. Az erőszakmentes kommunikáció konfliktuskezelő, gyógyító, felszabadító művészetét pedig Jónai Éva Havától, az EMK nagymesterétől tanulhattam közvetlenül. A jógát a Magyar jóga-élet legkiválóbbjaitól tanulhattam; talán a legtöbbet Szép Ferenctől és a legendás tudású Dr. Timcsák Géza jógitól. 
 
Utamon fontos mérföldkőnek tartom, hogy beavattak a Kriya jógába (Jogananda-mestervonal). A hatha- és kriya-jóga napról-napra igen sokat segít nekem abban, hogy kiegyensúlyozottan, hittel és kitartással a saját utamat járjam, és megélhessem, hogy az élet szeretettel és örömmel teli utazás. 

Bükki Tamás

Információ megtekintése Saját Facebook oldal Email címe