A Magyar Jóga Társaság közgyűlése

Jógaterápia napAKTUALITÁSOK, HÍREK

Magyar Jóga Társaság jóga oktatója: Sándy Gabriella Budapest

Sándy Gabriella

Budapest

1011 Fő utca 40. II/8.

+36-70-311-1980

Kisebb nagyobb megszakításokkal 1986 óta gyakorolok jógát.. Akkor egy munkahelyi barátnőm vitt el a Józsefvárosi Sport Klubba, ahol ő gyakorolt. A Jóga azonnal megérintett. Akkor még nem a hétköznapok stresszét enyhíteni mentünk, hanem mert volt valami izgalmas, új, érdekes, titokzatos abban, hogy "jóga". 
 
Azóta több különböző életszakaszban különbözőképpen igyekszem valóban gyakorolni. Mára már nem csak hobbi, nem csak egészség, nem csak filozófia. A mindennapok meghatározó része. 
 
Büszke vagyok arra, hogy mindkét egyetemista fiam életében szintén jelen van. Mert ha én magam elégedetlen is vagyok (persze jó, inspiráló értelemben) a saját gyakorlásommal, apjukkal együtt valami számunkra nagyon fontos dologban tudtunk nekik életre szólóan példát mutatni. Többek közt a folyamatos tanulásban.  
 
A MJT oktatóképzése (2007-2009) után Richter Kati Gyermekjóga oktatói tanfolyamán (2009-2010), és hétvégi műhelyekben. – Szúrja jógaközpont: Ashtanga, Kelet-Nyugat Egészségközpont: Napüdvözlet, Asram-Gerinc; Papp József: Patanjali Jógaszutrák, és Kryja Jóga hétvégék. 
 
Szerencsésnek érzem magam, mert olyan mesterekkel és tanárokkal találkozhattam és tanulhattam-tanulhatok tőlük, akiket követve ma már mondhatom, hogy szorgalmas kezdő vagyok egy nagyon szeretetteli, népes közösségben. Tanítóim a teljesség igénye nélkül: Swami Rama, Swami Veda Bharati, Swami Ritavan Bharati, Swami Satyananda, B.K.S. Iyengar, S. R. Yesudian, Kővári Katalin, Szép Ferenc, Kovács Károlyné, Nagy József, Selmeci Csongor, Selmeciné Bogdán Ágota, Papp József, Kádár Zoltán, Mezősi Anna, Richter Katalin, Timcsák Géza.

Sándy Gabriella

Email címe