Jógaterápia nap

ADÓ 1 %-a és tagdíj

1. Jógaterápia konferencia Budapesten

MJT új működési koncepcióAKTUALITÁSOK, HÍREK

Magyar Jóga Társaság vezetősége

Selmeci József Csongor jógaoktató

Okl. közgazdász,
okl. szervezetfejlesztő tréner,
okl. jógaoktató
A Magyar Jóga Társaság Egyesület elnöke,
a Magyar Jógaoktatók Szövetségének titkára

Selmeci József Csongor Bővebb információ >>
Disztl János jógaoktató

Előszőr Benke Mária mutatta a jógagyakorlatokat 1994-ben. Majd dr. Timcsák Gézánál kezdtem a jóga gyakorlását 1996-tól, Eszteremmel. Azóta is Gézánál gyakorlok, őt tekintem oktatómnak. MJT oktatója, majd az MJSZE alapító tagja, később minősített vezető oktatója lettem. Áletcélom a pránajáma útjának végigjárása. És ennek az csodálatos útnak az oktatása.

Disztl János Bővebb információ >>
Kovács Erzsébetet jógaoktató

1990 -től jógázom, Dr. Timcsák Gáza szlovákiai jógaoktatónál, a Slovak Yoga Association Szervezetnél szereztem jógatanári diplomát Miskolcon, 2001. május 6-án. A Magyar Yoga Társaság és a Magyar Jóga Oktatók Szövetségének alapító tagja vagyok...

Kovács Erzsébetet Bővebb információ >>
Kővári Katalin jógaoktató

1969-ben kezdtem jógázni dr. Lemhényi Zoltánnál. Ehhez Yesudian adta az első indítékot a keresztény lelkiség és a jóga életmód bemutatásával. 1970-78 között Dely Károly jógatanfolyamain vettem részt. Az ő felkérésére kezdtem 1978-ban a jógaoktatást.

Kővári Katalin Bővebb információ >>
dr. Pápai Gyula jógaoktató

A jógával 1961-ben 18 éves koromban ismerkedtem meg Selvarajan Yesudian Sport és Jóga című könyvéből. A jóga iránti érdeklődés lényegében belső motivációként jelentkezett nálam és a könyv alapján elkezdtem gyakorolni. A mindennapi rendszeres gyakorlás jelentősen megváltoztatta az életemet, ettől kezdve sohasem betegeskedtem és minden célomat meg tudtam valósítani.

dr. Pápai Gyula Bővebb információ >>
Sándy Gabriella jógaoktató

Kisebb nagyobb megszakításokkal 1986 óta gyakorolok jógát.. Akkor egy munkahelyi barátnőm vitt el a Józsefvárosi Sport Klubba, ahol ő gyakorolt. A Jóga azonnal megérintett. Akkor még nem a hétköznapok stresszét enyhíteni mentünk, hanem mert volt valami izgalmas, új, érdekes, titokzatos abban, hogy "jóga"...

Sándy Gabriella Bővebb információ >>
Szép Ferenc jógaoktató 1981-ben találkoztam a jógával.

7 éven keresztül Paramahamsa Maheswarananda tanítványaként tanultam és gyakoroltam a hatha jógát és a meditációt.

1995-ben beavatást kaptam a Jógánanda féle Kriya jóga meditációba.

Szép Ferenc Bővebb információ >>